Saturnus brengt ongeveer twee en een half jaar door in een huis van de dierenriemhemel. Vandaar dat de plaatsing van Saturnus in uw geboortehoroscoop ervoor zorgt dat u bepaalde eigenschappen deelt met mensen die tot uw leeftijdsgroep behoren. Saturnus regeert het tiende huis van beroep en carrière en is heer van het huis van Steenbok. Daarom regeert Saturnus je groei in het professionele leven en de hindernissen die je onderweg tegen kunt komen.

Saturnus is een planeet die zorgt voor de beperkingen en remmingen in het leven. De effecten van Saturnus zijn meer uitgesproken wanneer Steenbok het eerste huis of Ascendant is.

ram  RAM
saturnus in ram

Met Saturnus geplaatst in het huis van Ram in je geboortehoroscoop, zou je al heel vroeg in je leven veel verantwoordelijkheid op je schouders nemen. Toch zouden er belemmeringen zijn voor uw vooruitgang en zou u de tijd nemen om uzelf voor het publiek te laten gelden. Je bent vatbaar voor zorgen, angsten en woede. Maar aan de buitenkant lijk je koelbloedig. Je lijdt aan een minderwaardigheidscomplex en toch heb je een verantwoordelijkheidsgevoel met het leven. In het algemeen duidt deze plaatsing op een onderdrukking van de agressieve aard van Ram.

Stier  STIER
Saturnus in Stier

Saturnus in het huis van Stier, maakt dat je meer financiële zekerheid en zekerheid in het leven nodig hebt. Je zou heel zuinig zijn, maar er zou niet veel financiële winst in het leven zijn. Je hebt je routinematige leven onaangetast nodig voor vrede en geluk in het leven. Je bent een zeer gedisciplineerde persoonlijkheid. Je bent erg geduldig en werkt hard voor de kost. Inboorlingen doen het meestal goed in zaken of politiek. Ook autochtonen tonen een voorliefde voor beeldende kunst.

Bovenkant     
tweelingen  TWEELING
saturnus in tweelingen

Saturnus gepositioneerd in het huis van Tweelingen, zorgt ervoor dat je je goed kunt aanpassen aan situaties in het leven. Je loopt tegen problemen aan met een goed gevoel voor controle en redenering. Je hebt een uitstekende wiskundige en wetenschappelijke aanleg. De inboorlingen lijden echter in hun vroege leven aan studies en communicatie. Deze plaatsing maakt het moeilijk om te leren, maar als het eenmaal is geleerd, is het er om te blijven. Autochtonen doen het meestal goed in zakelijke deals en produceren uitstekende resultaten.

kanker  KANKER
saturnus in kanker

Wanneer Saturnus in het huis van Kreeft wordt geplaatst, zou de inboorling beperkt zijn om zijn innerlijke emoties en gevoelens naar de buitenwereld te uiten. Je verbergt je innerlijke zelf. Thuis en gezin betekenen het meest voor je en je zou je leven hiervoor opofferen. U kunt in deze kwestie echter niet het wederkerige van familie verwachten. Hoewel er veel liefde bij betrokken zou zijn, zouden gevoelens verborgen worden gehouden onder de schaal van de krab. Succes in het leven ontgaat deze inboorlingen meestal.

Bovenkant     
Leeuw  LEEUW
saturnus in Leeuw

Wanneer Saturnus in het huis van Leeuw wordt geplaatst, hunker je naar erkenning en roem in het leven. Je houdt ervan om te leiden en houdt er niet van om anderen te volgen. Je hebt onbereikbare verwachtingen van anderen om je heen. Je bent een strikte discipline die mensen in persoonlijke en professionele kringen ingesloten voelen. Het persoonlijke leven lijdt veel onder gebrek aan begrip en compromissen. Je hebt een koppig en gereserveerd karakter aan de buitenkant dat degenen onder je het moeilijk vinden om je te benaderen. De plaatsing van Saturnus in het huis van Leeuw haalt het hoogste gevoel van eigenwaarde naar beneden dat door dit teken wordt aanschouwd. Autochtonen moeten hun imago in positieve zin behouden.

maagd  MAAGD
saturnus in maagd

Wanneer Saturnus in het huis van Maagd wordt geplaatst, word je heel praktisch met het leven. Je bent een zeer serieuze persoonlijkheid en werk is je belangrijkste doel in het leven. Je vindt het moeilijk om belangrijke beslissingen in het leven te nemen. Je bent echter goed in onderzoek en analytisch werk. Je maakt je druk om de eenvoudigste dingen in het leven. Uw financiële toekomst blijft sterk dankzij uw nauwgezette planning. Je streven naar perfectie zorgt ervoor dat je je echte potentieel en talenten onderschat.

Bovenkant     
weegschaal  WEEGSCHAAL
saturnus in weegschaal

Met Saturnus in het huis van Weegschaal zet je je sterk in voor gerechtigheid en balans in het leven. Diplomatie en tact zijn uw belangrijkste punten in het leven. Je werkt graag samen met anderen in je persoonlijke en professionele leven. Maar deze plaatsing veroorzaakt meestal een vertraagd huwelijk in het leven van de inboorlingen. Alleen hard werken en toewijding zullen uw relaties verbeteren. Je moet veel socializen voor verbetering in het leven. Dit komt omdat je je soms in de steek gelaten voelt en liefde ongrijpbaar lijkt in je front en eenzaamheid je stoort.

schorpioen  SCHORPIOEN
saturnus in schorpioen

Saturnus gepositioneerd in het huis van Schorpioen, in je geboortehoroscoop maakt je erg ongeduldig maar intens in je bezigheden. Je zou met veel energie en uithoudingsvermogen worden belast om dingen gaande te houden waarvoor je meer verantwoordelijkheid neemt dan je aankunt. Daarom eist u veel van anderen en van uzelf. Je bent geheimzinnig als een Schorpioen, maar je slaagt met je pure wilskracht en vastberadenheid. Maar je wordt nooit kalm en koel en evenwichtig gevonden.

Bovenkant     
Boogschutter   BOOGSCHUTTER
Saturnus in Boogschutter

Wanneer Saturnus in het huis van Boogschutter wordt geplaatst, wordt de inboorling meer betrokken bij religie en filosofie. Je hebt geweldige principes in het leven en streeft naar een betere reputatie in de samenleving om je heen. Hoewel hogere studies je misschien ontgaan, heb je geweldige leiderschapskwaliteiten om naar de hogere sporten van de bedrijfsladder te stijgen. Deze plaatsing van Saturnus veroorzaakt ook een gevoel van scepsis.

steenbok  STEENBOK
saturnus in steenbok

Saturnus geplaatst in het huis van Steenbok, zijn natuurlijke huis maakt je meer dorstig naar macht en autoriteit. Carrière betekent alles voor je en je stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat je daarin uitblinkt. U steekt uw financiën en energie hierin. Je gaat verantwoordelijkheden niet uit de weg. U delegeert uw werken echter niet graag aan ondergeschikten omdat u ze niet vertrouwt. Je bent vrij van emotionele onrust in je beroep. Er zou pure vastberadenheid zijn dat je langzaam de ladder zou beklimmen, maar de stijging zou stabiel en gestaag zijn, hoewel laat in het leven.

Bovenkant     
waterman  WATERMAN
saturnus in waterman

Saturnus in het huis van Waterman, zorgt ervoor dat je conservatieve ideeën in het leven krijgt. Je hebt een hoog concentratievermogen en wetenschappelijke en wiskundige aanleg. Je maakt een goede vriend en bent tot het einde toe stabiel en loyaal. Deze plaatsing maakt de inboorling een beetje pessimistisch over het leven. Native zou een mengelmoes zijn van zowel futuristische als conservatieve gedachten die vaak botsen. Inboorlingen vertonen een neiging tot sociale en liefdadigheidswerken. Er komt niet veel van socialiseren bij kijken, je kiest er liever voor om afstandelijk te blijven in het leven.

vissen  VISSEN
saturnus in vissen

Met Saturnus gepositioneerd in het huis van Vissen, zou je zeer gevoelig en kwetsbaar zijn in het leven. Je zou eerder een pessimist zijn als je naar de doornen kijkt dan naar de rozen. Je lijkt soms in de steek gelaten, maar als je leert je gevoeligheid op de juiste manier te kanaliseren, zou er niemand in het leven zijn die je kan verslaan. Je bent erg meelevend en aardig voor iedereen. Religieuze bezigheden geven je de broodnodige troost. Je hebt veel stagnerende creativiteit die naar voren moet worden gebracht voor goedheid in het leven.

Bovenkant