De plaatsing van Pluto in de geboortehoroscoop duidt op de uitdagingen waarmee we in het leven te maken krijgen en de transformatie die dit teweeg zou brengen. Het heeft meer te maken met de massa en niet met de individuele levens. Pluto staat voor het inpakken van het oude en het inbrengen van nieuwheid in ons leven. Zijn energie is zo mild als ver weg van de aarde, maar het is waarschijnlijk dat het grote veranderingen teweeg zal brengen voor de bewoners van de aarde.

Pluto heerst over de geheimen in ons leven. Het zal waarschijnlijk radicale veranderingen teweegbrengen wanneer de kat uit de doos wordt gehaald. Pluto heeft ook te maken met dingen waar we in het leven aan vasthouden waar we vanaf zouden moeten. Pluto betekent heersen over onze vroegere spijt en pijn in het leven. Als we ze loslieten, zou er gelukzaligheid in ons leven zijn.

Pluto in onze geboortehoroscoop regeert over onze zelfbekrachtiging, de kracht die we in onszelf hebben en die we nog niet aan het werk hebben gebracht. Deze kracht helpt ons om te evolueren in het leven. Momenteel wordt Pluto in het huis van Steenbok geplaatst en zou daar tot 2024 staan.

Ram  RAM
Pluto in Ram

Pluto was in het huis van Ram tussen 1822-1853 en keert terug naar Ram in 2068.

Beroemdheden met Ram Pluto- Jules Vern, Thomas Edison, Alexander Graham Bell, Jessie James en John D. Rockefeller.

Inheemsen geboren met Pluto geplaatst in het huis van Ram in de geboortehoroscoop zijn snel en snel om te profiteren van situaties die gunstig voor hen zijn. Ze vinden het leuk om alles impulsief te krijgen. Zo niet, dan zoeken ze andere groenere weiden. Geduld is iets dat niet in hen wordt gevonden. Ze moeten echter leren dat overhaaste beslissingen altijd niet werken in het leven.

Pluto in Ram-individuen zijn zeer optimistisch en doen geweldige dingen in het leven door hun pure wilskracht en innerlijke lef. Lukt een project niet dan schakelen ze snel over op andere zaken. Ze blijken in opstand te komen tegen de gevestigde normen in de samenleving. Ze verlangen naar vrijheid van alles in het leven.

Stier  STIER
Pluto in Stier

Pluto was in het huis van Stier tussen 1853-1884 en keert terug naar het dierenriemhuis van Stier in 2098, toen de meesten van ons niet in leven zouden zijn om de dagen te zien.

Beroemdheden geboren met Pluto in Taurus - Henry Ford, Albert Einstein, Helen Keller, Theodore Roosevelt en Winston Churchill.

Wanneer Pluto in het huis van Stier wordt geplaatst, blijken de inboorlingen zeer koppig en volhardend te zijn. Ze zijn bedreven in het omgaan met middelen. Het materialisme trekt hen aan en het is bekend dat ze lang aan hun bezittingen vasthouden. Ze zijn goede en stabiele vrienden, maar zorgen er toch voor dat ze er op de lange termijn profijt van hebben.

Inboorlingen met een Stier Pluto kunnen niet gemakkelijk in het leven tevreden worden gesteld in termen van middelen. Ze gaan achter elkaar aan, de een na de ander. Ze zouden ook wat vrije tijd moeten nemen voor andere onbaatzuchtige bezigheden. Ze moeten leren om vanuit een ander perspectief naar het leven te kijken. Inboorlingen houden van orde en hebben een hekel aan frequente veranderingen. Ze maken een langzame en gestage vooruitgang in het leven die op korte termijn niet gemakkelijk kan worden waargenomen, maar ze blinken op de lange termijn uit in termen van persoonlijke vooruitgang en financiën.

Bovenkant     
Tweelingen  TWEELING
Pluto in Tweelingen

Pluto was in het huis van Tweelingen tussen 1882-1914 en keert terug naar het dierenriemhuis van Tweelingen in 2132.

Beroemdheden geboren met Pluto in Tweelingen: Ernest Hemingway, J.R. Tolkien, F. Scott Fitzgerald, B.F. Skinner en Bob Hope.

Tweelingen in het huis van Pluto maakt de inboorlingen erg nieuwsgierig en dorstig naar kennis. Ze worden geboren met geweldige ideeën en hebben een intellectuele inslag. Hun veelzijdigheid betaalt hen beter in het leven. Velen blijken echter verstrooide hersens te zijn die van het ene idee naar het andere springen dat ze niet slagen in het leven. Ze lijden vooral in relaties. Nieuwsgierigheid doodt de kat, zeggen ze.

Inheemsen met deze plaatsing van Pluto zijn bedreven in het tot stand brengen van grote veranderingen op het gebied van technologie en innovatie. Ze proberen nieuwe communicatiemiddelen uit om hun boodschap over de hele linie te krijgen. Ze hebben een grote voorliefde voor het begrijpen van de ware zin van het leven en de gevolgen ervan. Ze staan ​​erom bekend nieuwe ideeën naar voren te brengen, maar het negatieve is dat ze niet lang op hun hielen blijven zitten.

kanker  KANKER
pluto bij kanker

Pluto was in het huis van Caner tussen 1914-1939.

Beroemdheden geboren met Pluto in Kreeft: Sylvia Brown, Martin Luther King, Neil Armstrong, Shirley Temple en John F. Kennedy

Pluto in het huis van Kreeft zorgt ervoor dat de inboorlingen hun kracht krijgen door hun gevoelige en emotionele aard. Ze maken goede vrienden en ouders met een aangeboren koesterend talent. Ze moeten echter leren hun emoties onder controle te houden en onder controle te houden, anders kunnen relaties op de lange termijn worden aangetast. Bezittingen en relaties zijn van waarde voor hen, dat het een groot probleem zou zijn voor deze jongens om ze los te laten.

Inheemsen met deze plaatsing houden vast aan eeuwenoude gebruiken en tradities. ze hebben grote familiewaarden en beschermen hun familieleden. Maar wanneer ze geconfronteerd worden met harde uitdagingen, trekken ze zich terug in hun harde schulp. Inboorlingen hebben verschillende ups en downs in het leven die hun gevoel van veiligheid in het leven in twijfel trekken. Sommige blijken te lijden aan dwangstoornissen.

Bovenkant     
Leeuw  LEEUW
Pluto in Leeuw

Pluto werd tussen 1937-1958 in het huis van Leo geplaatst.

Beroemdheden geboren met Pluto in Leeuw: Bill Gates, Bruce Willis, Harrison Ford, Bill Clinton en Elton John.

Als Pluto in het huis van Leo wordt geplaatst, zouden de inboorlingen hunkeren naar erkenning en schijnwerpers. Ze houden van uitdagende situaties die hen laten groeien in het leven. Ze zijn goed in leiderschapsvaardigheden en leiden graag een team. Ze hebben echter constante waardering voor hun werken nodig.

De meeste autochtonen hebben ego als hun negatieve eigenschap. Ze maken zich meer zorgen over gezaghebbende posities en toegeeflijkheid zou voor velen een zwak punt zijn. Zelfobsessie zou bij de meeste mensen voorkomen bij Pluto in het huis van Leo.

Deze plaatsing zorgt ervoor dat de native geïnteresseerd is in creatieve uitingen zoals drama of entertainment. Sommigen hebben een voorliefde voor gokken en speculatieve deals. Ze staan ​​bekend om hun extravaganza in het leven en sommigen groeien tot grote hoogten in het leven door hun pure vastberadenheid en hard werken.

maagd  MAAGD
pluto in maagd

Pluto was in het huis van de Maagd tussen 1956-1972.

Beroemdheden met Pluto in Maagd: Julia Roberts, George Clooney, Jody Foster, Michael Jackson en prinses Diana

Pluto in het huis van Maagd zou de individuen zeer geobsedeerd maken door wat ze ook doen of leuk vinden. Ze hebben grote analytische en opmerkzame vaardigheden. Hun organiserend vermogen is goed en sommigen van hen zouden zeer emotioneel in het leven staan.

Gezondheidsgerelateerde werken trekken hen aan en sommige hebben dwangstoornissen die verband houden met gezondheid en hygiëne. Ze houden er niet van om het licht te gebruiken en geven in plaats daarvan de voorkeur aan de achtergrond voor hun werken. Sommigen met Pluto in Maagd zijn zeer kritisch over zichzelf en de mensen om hen heen. Perfectie zou hun sterkste punt zijn in alles wat ze doen. Sommige autochtonen hebben een voorliefde voor wetenschappelijke en technologische studies.

De meesten met deze plaatsing van Pluto zijn meer gericht op de veiligheid van het leven en de gezondheid van hun familieleden dan hun eigen zelf op het spel zou zetten. Ze zijn zeer tevreden als ze zich bezighouden met sociale of liefdadigheidswerken in het leven.

Bovenkant     
weegschaal  WEEGSCHAAL
pluto in weegschaal

Pluto was tussen 1971 en 1984 in het huis van Weegschaal.

Beroemdheden met Pluto in Weegschaal: Britney Spears, Paris Hilton, Ben Affleck, Drew Barrymore en Monica Lewinsky.

Pluto in het huis van Weegschaal maakt de inboorlingen erg dwangmatig van aard. Het zijn harde werkers en zetten al hun macht in om zichzelf en de mensen om hen heen te helpen. Sommigen blijken echter zeer impulsief te zijn in hun daden, ze nemen overhaaste beslissingen. De meesten van hen hebben een conservatieve benadering van huwelijk en relaties.

Vrede en harmonie is wat ze nastreven in het leven en om hen heen. Ze streven ernaar om met alle middelen te bereiken. Gerechtigheid en diplomatie zijn hun sleutelwoorden. Oorlog, gevechten en onenigheid doen hen veel pijn. De inboorlingen hebben een grote voorliefde voor kunst van verschillende vormen. Ze vormen een evenwichtsoefening wanneer ze mensen beoordelen. Compromis maakt dat ze van het leven houden en ze zijn geweldige advocaten en rechters in de samenleving.

Schorpioen  SCHORPIOEN
Pluto in Schorpioen

Pluto was in het huis van Schorpioen tussen 1735-1747 en tussen 1983-1995.

Beroemdheden met Pluto in Schorpioen: Thomas Jefferson, Thomas Paine, Hilary Duff, Avril Lavigine en Lindsay Lohan

Met Pluto in het huis van Schorpioen zouden de inboorlingen zeer intens en gevoelig zijn en zouden ze geregeerd worden door hun emoties. Ze kunnen echter de emoties en gevoelens van anderen begrijpen. Ze zijn dol op geheimen en veel inboorlingen blijken veel tot nu toe onontgonnen geheimen te ontdekken. Ze voelen zich meer aangetrokken tot onconventionele ideeën in het leven.

Alles wat door de samenleving geheim is of als taboe is vastgelegd, zoals seks, dood en de occulte wetenschappen, is waar ze zin in hebben in het leven. Sommigen met Pluto in het huis van Schorpioen zullen waarschijnlijk negatieve duistere gedachten in het leven hebben. Als ze deze gedachten kunnen ontkennen en naar de positieve kant van het leven kijken, kunnen ze geweldige dingen in het leven bereiken.

De meeste met Pluto in Schorpioen zijn mentaal sterk. Terwijl van sommigen wordt gezegd dat ze zeer manipulatief zijn, werken anderen op hun eigen manier aan de verbetering van de mensheid. Ze zullen waarschijnlijk in opstand komen tegen de gevestigde normen in de samenleving en zouden mensen uit vele verborgen goten bevrijden.

Bovenkant     
Boogschutter   BOOGSCHUTTER
Pluto in Boogschutter

Pluto werd tussen 1746-1762 en tussen 1995-2008 in het huis van Boogschutter geplaatst.

Beroemdheden met Pluto in Boogschutter: Maddox Jolie Pitt, Violet Affleck, Max Baldry, Mozart en Marie Antoinette.

Wanneer Pluto in het huis van Boogschutter wordt geplaatst, hebben de inboorlingen een voorliefde voor vrijheid, onafhankelijkheid, avontuur en verkenning. Ze reizen graag ver en doen veel ervaringen op. Sommigen zouden meer dan bereid zijn om traditionele gebruiken en codes in twijfel te trekken.

Deze inboorlingen zouden geprovoceerd worden als hun vrijheid het doelwit is. Ze hebben een andere kijk op spiritualiteit en religie. Onderwijs- en onderzoekswerkzaamheden worden door deze inboorlingen met gemak opgepakt. Reizen en het leren van nieuwe culturen en plaatsen geeft deze mensen een boost.

Pluto in Boogschutter maakt de inboorlingen erg leergierig en liefhebbers van risico's in het leven. Ze zijn gedurfd en moedig en gaan uitdagingen direct aan. De meesten van hen zijn zeer optimistisch en duiken in kansen zodra ze aan de horizon verschijnen. Maar dan blijken sommigen haastig te handelen, wat tot hun ondergang zou leiden. Wanneer ze worden geconfronteerd, kunnen ze voor de andere partij grote nachtmerries worden.

Steenbok  STEENBOK
Pluto in Steenbok

Pluto was tussen 1762-1778 in het huis van Steenbok. Momenteel staat Pluto in Steenbok en zou daar tussen 2008-2024 zijn.

Beroemdheden met Pluto in Boogschutter: William Wordsworth, Napoleon en John Quincy Adams.

Als Pluto in het huis van Steenbok wordt geplaatst, zouden de inboorlingen dubbel voorzichtig zijn met het leven. Ze nemen langzame en gestage stappen en zorgen ervoor dat ze niet naar beneden glijden. Ze zijn erg ambitieus, maar geduld loont. Ze nemen kleine veranderingen die het leven in het algemeen niet zouden beïnvloeden.

Inheemsen met Pluto in Steenbok zijn goed in organiseren. Ze brengen orde in de chaos en kunnen worden gezien als een uitdaging voor gezaghebbende stappen. Ze willen dat anderen hun regels volgen. Deze plaatsing van Pluto maakt geweldige politici. Mensen geboren met Pluto in Steenbok houden ervan om een nieuwe wereldorde te creëren en zouden een revolutie kunnen veroorzaken, net zoals de huidige technologische revolutie die gaande is. Inboorlingen zijn praktischer in vergelijking met de andere Pluto-plaatsingen.

Bovenkant     
Waterman  WATERMAN
Pluto in Waterman

Pluto was tussen 1778-1798 in het huis van Waterman en zou tussen 2024-2044 opnieuw het huis van Waterman bezoeken.

Beroemdheden met Pluto in Waterman: Lord Byron, Davy Crockett, Jane Gray en Thomas Moore.

Inboorlingen met Pluto geplaatst in het huis van Waterman blijken over het algemeen een zeer grillig leven te hebben. Ze hebben hun eigen ideeën en idealen in het leven. Ze bevestigen niet de reguliere wereldorde en zouden in opstand komen tegen gevestigde normen en regels in de samenleving. Ze hebben hun eigen kijk op religie en houden niet vast aan conventionele gedachten en ideeën.

De meeste autochtonen zijn geboren om grote veranderingen teweeg te brengen in de samenleving en humanitaire aspecten. Ze zijn meer bezorgd over persoonlijke en universele vrijheid en gelijkheid. Ze hebben de mening dat ze alles weten onder de zon.

vissen  VISSEN
pluto in vissen

Pluto was tussen 1797-1823 in het huis van Vissen en zou tussen 2044-2068 weer in Vissen zijn.

Beroemdheden geboren met Pluto in Vissen: Abraham Lincoln, Galileo Galilee, Charles Darwin en Florence Nightingale.

Mensen met Pluto in het Vissenhuis blijken zeer gevoelig en emotioneel te zijn. Ze zijn meer bezorgd over het bevredigen van anderen en handelen in hun voordeel dat ze zoveel missen in het leven. Sommigen van hen leiden een geheimzinnig maar manipulatief leven. De meeste inboorlingen leven in fantasie en komen niet tot werkelijkheid.

Sommigen met deze plaatsing van Pluto zouden kunnen vallen voor verslavingen zoals drugs, alcoholisme, enz. Ze hebben een inherent artistiek talent en kunnen een inspiratie zijn voor de mensen om hen heen. Spiritualiteit en sociale werken trekken hen aan. Ze hebben een sympathieke benadering en kunnen de armen en onderdrukten gemakkelijk van dienst zijn. Sommigen blijken psychische neigingen te hebben en een voorliefde voor de occulte wetenschappen te hebben.

Bovenkant