Neptunus is een planeet waarvan wordt gezegd dat hij een brug is voor elke generatie die hem verbindt met zijn lot of bestemming. Neptunus beïnvloedt buitenzintuiglijke waarnemingen en is daarom verbonden met de illusoire wereld daarbuiten en het heeft meer te maken met onze geest dan met onze fysieke zintuigen. Neptunus regeert over onze dromen en visioenen in het leven.

Als Neptunus sterk in je kaart staat, zou je spirituele en mystieke bezigheden in het leven hebben. Neptunus heeft ook te maken met allerlei soorten entertainment, kortom de fantasiewereld. Neptunus regeert over het huis van Vissen. Neptunus aan de andere kant regeert ook over middelenmisbruik, allerlei ondeugden, bedrog dat het leven van mensen zou kunnen verstrikken.

Maar dan zou Neptunus ook de compassievolle natuur in onszelf naar boven halen en is het verbonden met goddelijke liefde en dienstbaarheid aan de mensheid. Het effect van Neptunus op ons zou subtiel zijn en het bevat het mysterie of de geheimen om ons heen.

Neptunus doet er ongeveer 14 jaar over om door één dierenriemhuis te reizen. Vandaar dat er wordt gezegd dat het over generaties regeert en het regeert over hun aard en kernthema's en houdt het zich niet bezig met persoonlijke levens. Neptunus is van 2012 tot 2025 in het huis van Vissen.

ram  RAM
neptunus in ram

Wanneer Neptunus in het huis van Ram in je geboortehoroscoop wordt geplaatst, zou je veel energiek en indrukwekkend zijn. Religieuze waarden zouden sterker zijn en je doet er alles aan om mensen naar je geloof of overtuiging te lokken. Native geeft mensen graag een nieuwe kijk op het leven, mogelijk door kruistochten.

Met deze plaatsing van Neptunus stellen de inboorlingen eeuwenoude tradities en overtuigingen in vraag. Ze doen alles wat ze doen met veel passie en kunnen op heterdaad bedrogen worden door anderen. Ze blijken alternatieve bronnen te zoeken voor bijna alles onder de zon. Ze brengen grote veranderingen teweeg op het gebied van de kunsten omdat ze daar een voorliefde voor hebben. Hun overlevingsinstinct zou het beste zijn in vergelijking met de andere dierenriemen.

Omdat Neptunus in een agressief teken staat, veroorzaakt hij een strijdlustig gevoel bij de inboorlingen. Fysieke bekwaamheid betekent alles voor hen. Ze voeren een constante strijd tegen alle spirituele en psychische krachten. Hun spierkracht is geweldig en ze bewijzen overal hun heldhaftigheid. Sommigen gaan misschien een stapje verder zonder na te denken over de gevolgen. Impulsiviteit is hun negatieve punt.

Stier  STIER
neptunus in Stier

Met Neptunus geplaatst in het huis van Stier in de geboortehoroscoop, draait je leven om materiële hulpbronnen en het vergaren ervan. Je hebt een rage voor dingen die je oppot. De meesten van jullie zouden praktische en nuchtere burgers zijn. Ze staan ​​voor uitdagingen en bereiken zelfs het onmogelijke. Veel van de autochtonen hebben oog voor kunst, schoonheid en natuur. Hun sensuele verwennerij is echter een negatief punt om te overwegen. Sommigen blijken te veel drugs of alcoholisme te gebruiken.

Neptunus in Stier zorgt ervoor dat individuen verheven ideeën hebben die ze in hun dagelijks leven betrekken. Ze brengen graag grote veranderingen teweeg in hun omgeving en samenleving. Ze hebben een groot gevoel voor esthetiek, dat ze alles haten dat niet opvalt of publiek trekt. Sommigen worstelen met hun financiën omdat ze te veel met geld omgaan. De natuur trekt hen veel aan en velen met een Stier Neptunus vestigen zich in idyllische natuurgebieden en eilanden over de hele wereld. Ze hebben een duidelijk demarcatiebegrip tussen het praktische en fantasie in het leven.

Bovenkant     
tweelingen  TWEELING
neptunus in tweelingen

Neptunus in het huis van Tweelingen maakt de inboorlingen goed in communicatie en onderzoek. Logisch redeneren is voor hen vanzelfsprekend. Ze hebben echter een ideale gedachte over de wereld die verre van waar is dat ze erdoor voor de gek worden gehouden. Het zijn zeer gepassioneerde individuen.

Een Neptunus Tweelingen heeft een goede mentale aanleg. Ze hebben een voorliefde voor spiritualiteit en occulte wetenschappen. Het zijn goede luidsprekers en sommigen hebben aanleg voor mechanica, wiskunde en dergelijke. Maar dan hebben ze een wuivende geest en blijven ze van het ene idee naar het andere springen dat ze achterblijven in financiële en professionele posities. Sommigen van hen kunnen grote verliezen lijden terwijl anderen er misbruik van kunnen maken.

Neptunus in Tweelingen zorgt ervoor dat de inboorlingen alles behalve geweldige praters zijn, dat ze falen als het gaat om praktische zaken. Ze moeten veel moeite en hard werken om door te gaan in het leven. Sommigen moeten afzien van praatjes en roddels om hoog op de ladder van succes te klimmen.

kanker  KANKER
neptunus bij kanker

Wanneer Neptunus in het huis van Kreeft wordt geplaatst, hebben de inboorlingen een zwak voor familie en koken. Ze staan ​​bekend om het maken van geweldige maaltijden, maar moeten zich ook bewust zijn van gezondheidsproblemen. Sommigen van hen zouden grote nationalisten blijken te zijn. Familie en moederlijke aard zijn voor hen vanzelfsprekend.

Er wordt gezegd dat ze zeer emotioneel en gevoelig zijn voor relaties die in hun leven kunnen lijden. Als ze van het leven zouden moeten genieten, moeten ze hoge verwachtingen en schattingen van hun gezin opgeven. Sommige autochtonen kunnen ook last hebben van psychische stoornissen. Traditie is belangrijker in hun leven. Ze zorgen ervoor dat ze hun familie koste wat kost aan elkaar binden.

Neptunus in Kreeft maakt ze gevoelig voor de gevoelens van de mensen om hen heen. Ze zijn geweldige raadgevers en vrienden voor het leven. Hun genotzucht kan hen echter in middelenmisbruik doen belanden, wat ze in de beginfase zouden moeten afweren. Anders kunnen ze ten prooi vallen aan hetzelfde. Financiën spelen ook een belangrijk aspect van de mensen die Neptunus in Caner hebben.

Bovenkant     
Leeuw  LEEUW
neptunus in Leeuw

Neptunus in het huis van Leo maakt de inboorlingen erg extravagant en opzichtig in het leven. Ze hebben een aantrekkelijke persoonlijkheid waardoor mensen zich tot hen aangetrokken voelen. Ze hebben een link met film en drama en hun creativiteit is vrij hoog. Ze houden ervan om te allen tijde de schijnwerpers te domineren. Velen van hen zijn echter lief en genereus in het leven. Ze maken geweldige partners en vrienden, maar sommigen kunnen wankelen in liefdesrelaties.

Impulsieve acties kunnen deze inboorlingen schaden. Neptunus in Leeuw zou de financiën van de inboorlingen in bedwang houden. Velen zouden succesvol zijn in artistieke bezigheden. De meesten van hen hebben een voorliefde voor fantasie in het leven dat ze falen. Ze moeten leren de realiteit onder ogen te zien. De meesten van hen hebben een voorliefde voor kinderen en aanverwante gebieden, omdat ze een hekel hebben aan onderwerpen voor volwassenen en gezelschap. Autochtonen hebben een voorliefde voor het oplossen van problemen.

Neptunus in Leeuw zou de individuen doen verlangen naar publieke bekendheid en naam. Als ze dat niet krijgen, krimpen ze ineen. Ze zijn geboren leiders en hebben een natuurlijke aanhang. Veel grote leiders met een groot charisma hebben Neptunus in hun huis van Leo.

maagd  MAAGD
neptunus in maagd

Neptunus in het huis van Maagd zorgt ervoor dat de persoonlijkheden affiniteit hebben met genezing en gezondheid. De meesten van hen zijn geweldige artsen. Sommigen kunnen echter te dwangmatig worden over ziekten en gezondheid dat ze paranormaal begaafden worden. Familie betekent veel voor de inboorlingen en ze leven graag omringd door familieleden. Het geeft een gevoel van zekerheid voor deze perfectionisten in het leven. De meesten van hen hebben een obsessieve aard ten aanzien van gezondheid en hygiëne. De natuurlijke wereld trekt hen veel aan.

Voor de meeste autochtonen kan hun kritische en analytische aard relaties in de weg staan. Ze zijn open in hun meningen die de gevoelens van anderen in de weg kunnen staan. Sommigen van hen dienen openlijk anderen en vergeten ondertussen hun eigen gezondheid en leven.

Een Maagd Neptunus geeft de inboorlingen ook hoge niveaus van spiritualiteit en profetische neigingen. Ze zijn fervente voorstanders van het milieu en een wereld zonder vervuiling. Ze hebben hun eigen normen met betrekking tot het algemene leven. De meesten van hen zoeken naar fijnere details zodat ze het grotere plaatje daarbuiten verliezen. Sommige inboorlingen zijn fanatiek in religie en natuurbehoud.

Bovenkant     
weegschaal  WEEGSCHAAL
neptunus in weegschaal

Neptunus in het huis van Weegschaal doet de inboorlingen verlangen naar relaties en partnerschap met anderen in het leven. Maar ze moeten leren dat alleen een verandering van geest en enkele opofferingen dit kunnen bewerkstelligen. Ze moeten leren om compromissen te sluiten met het leven. De meeste inboorlingen zijn strikte disciplinairen en zijn ook geweldige politici. Harmonie in het leven zou hun sleutelwoord zijn.

Neptunus in Weegschaal zou de inboorlingen een voorliefde voor schone kunsten geven. Sommigen zouden zeer spiritueel worden en sommigen zouden zeer clandestiene banen aannemen. Hun weekemoties staan ​​hun ontwikkeling in de weg. De meeste van hen zweven rond zonder enige diepe betekenis of inspanning in het leven. Ze houden ervan om vrede om zich heen te hebben en doen er alles aan om hetzelfde te bereiken. Ze zouden geen affiniteit hebben met een bepaalde religie en graag het beste uit alle vormen van spiritualiteit halen.

Hun besluiteloosheid staat vooruitgang in de weg. De meesten van hen hebben perfectie in het leven nodig, zodat ze de realiteit van het leven en de gevolgen ervan niet beseffen. Ze moeten ook leren dat idealisme alleen in boeken kan staan. Anders moeten ze misschien onderweg offers brengen in hun leven. Ze zijn harde werkers en haten het om te ontspannen en van het leven te genieten.

Schorpioen  SCHORPIOEN
neptunus in Schorpioen

Wanneer Schorpioen samen met Neptunus in de geboortehoroscoop wordt geplaatst, hebben de inboorlingen een neiging naar de donkere kant van het leven. De meesten van hen zijn geïnteresseerd in diepe spirituele praktijken en de occulte wetenschappen en geheimen. Ze zijn zeer sensueel en seksualiteit zou als belangrijk in het leven worden beschouwd. Yoga, meditatie en andere oosterse filosofieën trekken hen aan.

Neptunus in Schorpioen zorgt ervoor dat individuen zeer gepassioneerd zijn in alles wat ze doen. De paranormale ervaringen en andere mystieke overtuigingen boeien hen. Er zou een constante innerlijke strijd zijn voor de inboorlingen. Ze ontdekken graag de geheimen van de mensheid en de ziel in het algemeen. Sommigen van hen blijken zichzelf te verliezen aan middelenmisbruik en blijken een scherp humeur te hebben dat in de loop van de tijd varieert. Als ze hun energie op de juiste manier kanaliseren, zouden ze de kans krijgen om te leren over de fijne kneepjes van het leven en de kosmos in het algemeen. Het leven zou voor velen een constante uitdaging zijn met Neptunus in Weegschaal.

Bovenkant     
Boogschutter   BOOGSCHUTTER
neptunus in Boogschutter

Met Neptunus in Boogschutter hebben de inboorlingen grote paranormale krachten en een groot waarnemingsvermogen. Ze houden van vrijheid en onafhankelijkheid in het leven. De meesten van hen hebben een beter begrip van het leven, maar sommigen kunnen te emotioneel worden. Ze houden van plezier en vreugde en avontuur trekt hen aan. Het zijn individuen die hunkeren naar idealisme in het leven.

Autochtonen hebben een voorliefde voor een tolerante samenleving en werken daar naartoe. Ze mogen echter niet afwijken van het kennen van de werkelijkheid. Als ze veel moeite doen, kunnen ze gemakkelijk uitdagingen in het leven aan. Neptunus in Boogschutter veroorzaakt een gevoel van angst voor de toekomst of gevaar in het leven. Vandaar dat de inboorlingen deze allemaal moeten vermijden. Velen van hen zouden de hogere niveaus in religie of filosofie hebben bereikt. Esoterische wetenschappen en profetieën trekken hen ook aan. Maar inboorlingen wordt aangeraden praktisch in het leven te blijven.

Sommigen met Neptunus in Boogschutter worden fanatiek. Maar als ze de principes van het leven en de gevolgen ervan begrijpen, worden ze veel medelevend in het leven en werken ze voor de goedheid van de armen en onderdrukten. Ze kunnen gemakkelijk worden misleid.

steenbok  STEENBOK
neptunus in steenbok

Wanneer Neptunus in het huis van Steenbok is, zouden de individuen zeer verfijnd in het leven zijn. Succes, naam en faam stijgen niet snel naar hun hoofd. Ze vinden het echter leuk om dit allemaal te bereiken en kennen de manieren en middelen om geld te verdienen. Inboorlingen zijn harde werkers en geven al hun macht in alles wat ze doen. Ze doen hun werk tot in de puntjes en houden van details.

Sommige inboorlingen met deze plaatsing kunnen echter afdrijven naar geheime werken en kunnen in het leven vallen. Ze blijken ongecompliceerd te zijn en staan ​​erom bekend geen medeleven te tonen. Ze zijn zeer conservatief en houden vast aan traditionele gebruiken en overtuigingen. Sommigen zouden echter een voorliefde hebben voor kunst en muziek.

Neptunus in Steenbok zou de individuen helpen om het goed te doen in hun carrière. Autoriteiten passen goed bij hen. Maar dan verlangen ze naar idealisme en perfectie op de werkplek, wat verre van realiteit zou zijn.

Bovenkant     
waterman  WATERMAN
neptunus in waterman

Neptunus in het huis van Waterman zou helemaal gaan over vrijheid in het leven. Inboorlingen zouden goede vrienden voor het leven maken. Ze hebben een grote passie voor het leven, maar ze blijken egocentrisch te zijn en hebben ook egoïstische motieven. Neptunus in Waterman maakt de individuen zeer onconventioneel en ze denken out of the box. Ze voldoen niet aan de normale normen in het leven. Ze hebben hun eigen manier.

Een Neptunus Waterman maakt de inboorlingen tot grote visionairs in het leven dat ze een stap verder gaan om de mensheid te redden en te beschermen tegen alle toorns. Ze zijn geweldige humanitairen en doen wat ze kunnen voor de onderdrukten in het leven. Ze zijn meer onder de indruk van moderne technologische ontwikkelingen en ontwerpen. Inboorlingen houden niet vast aan traditionele waarden en komen er in plaats daarvan tegen in opstand. Ze hebben een gemengde mening als het gaat om wetenschap en spiritualisme. De meesten van hen zijn niet erg geïnteresseerd in religieuze overtuigingen.

Vissen  VISSEN
neptunus in vissen

Vissen met Neptunus in de geboortehoroscoop zouden de individuen onzelfzuchtige persoonlijkheden in het leven maken. Ze dienen graag anderen zonder veel plezier en rendement. Ze zijn bereid alles op te offeren om anderen goed te doen. Ze geven de voorkeur aan de achterbank en zijn niet geboren om te leiden. Maar ze hebben grote artistieke vaardigheden. Sommigen kunnen terugvallen op verslavingsproblemen.

Neptunus in Vissen maakt de inboorlingen ook meer afhankelijk van anderen, zodat hun individualiteit op het spel staat. Mystieke occulte wetenschappen boeien hen en sommigen hebben buitengewone vaardigheden op dit gebied. Ze hebben een andere perceptie van het leven in vergelijking met de andere dierenriemen. Sommigen zouden zich zeer bewust zijn van de omgeving om hen heen dat ze tot het uiterste gaan om hetzelfde te beschermen. Ze hebben een hekel aan fysieke en mentale pijn in het leven en werken eraan om het van anderen te verlichten.

Een Vissen Neptunus maakt ze ook zeer gevoelig voor het gevoel van anderen en ze zijn emotioneel tot in de kern. Als het om een ​​probleem gaat, is het voor hen een kwestie van doen of sterven. Ze deden er alles aan om succesvol te worden in hun onderneming. Maar dan kunnen sommigen van hen hun kalmte verliezen bij de geringste schijn van verlies. De oorzaak en kwaliteit zijn voor hen belangrijker dan kwantiteit in het leven.

Bovenkant