Jupiter is de grootste planeet in het zonnestelsel. Deze planeet wordt geassocieerd met de theorie van expansie. Jupiter doet er een heel jaar over om eenmaal rond de sterrenhemel te gaan, dat hij ongeveer een maand in elk dierenriemhuis doorbrengt. De plaatsing van Jupiter in je geboortehoroscoop geeft een idee over je houding ten opzichte van religie en filosofie. Het regeert ook voorspoed en goedheid in het leven als geheel.

Ram  Ram
jupiter in ram

Jupiter geplaatst in het huis van Ram geeft aan dat je over goede leiderschapsvaardigheden beschikt met betrekking tot kennis. Je beoefent het beste in filosofie en religie. Je staat energiek, ondernemend, hardwerkend en creatief in het leven. Je bent een zelfstandige persoonlijkheid die graag alleen overleeft. Je bent dus meer goed in je eigen bedrijf dan in dienstverlening. Je krijgt de beste dingen gemakkelijk in het leven. U moet echter te veel vertrouwen in het leven vermijden. Je impulsieve karakter moet ook worden beteugeld voor uitmuntendheid.

STIER  STIER
jupiter in Stier

Jupiter gepositioneerd in het huis van Stier helpt je om je financiële middelen beter te gebruiken. U vertrouwt op materiële voordelen in het leven en daarom zou accumulatie van financiën uw enige doel zijn. U wilt in alles het beste en een luxe levensstijl is waar u naar verlangt. Deze plaatsing zegent de inboorling gewoonlijk met alle gemakken in het leven. U heeft een stabiel en gestroomlijnd bedrijfspatroon. Je experimenteert graag op grotere schaal. Je bent een beetje eigenwijs en hebt conservatieve ideeën over het leven.

Bovenkant     
TWEELING  TWEELING
jupiter in tweelingen

Met Jupiter geplaatst in het huis van Tweelingen in je geboortehoroscoop, heb je een natuurlijke affiniteit met kennis en ideeën. Je bent communicatief vaardig en houdt van reizen. Je bent geïnteresseerd in een breed scala aan onderwerpen, maar beheerst geen ervan. Je staat een beetje oppervlakkig in het leven. Je bent echter erg sociaal en houdt ervan om met mensen om je heen te zijn. U bent rusteloos en nerveus bij uw financiële verhuizingen. Je doel zou de accumulatie van intelligentie of kennis zijn in plaats van rijkdom en materiële dingen in het leven.

KANKER  KANKER
jupiter bij kanker

Met Jupiter gepositioneerd in het huis van Kreeft, heb je de grootste principes met betrekking tot het leven die vanaf je jonge leeftijd in je innerlijke zelf waren verzorgd. Je bent genereus, warm en goedhartig. Je hebt de neiging om moreel goed te blijven. Je houdt ervan om mensen om je heen te koesteren. Uw persoonlijke veiligheid en het welzijn van degenen die direct van u afhankelijk zijn, zouden echter de prioriteit in het leven zijn. Je hebt een grote zwak voor lekker eten en wijn en de beste dingen in het leven. U bent heel voorzichtig en voorzichtig in uw financiële bewegingen, zodat u zonder veel gedoe financiële middelen opbouwt.

Bovenkant     
LEEUW  LEEUW
jupiter in leo

Deze plaatsing van Jupiter in het huis van Leo maakt de inboorling fysiek robuust en sterk. Je hebt een goed gevoel voor vrijgevigheid, vriendelijkheid en optimisme. Je pronkt graag met je weelderige leven met je extravagante levensstijl.

Je staat graag overal in de schijnwerpers. Je hebt geweldige leiderschapsvaardigheden in verband met het huis van Leo. Je verlangt echter naar waardering en aanbidding en als je dat niet krijgt, is de kans groot dat je je terugtrekt of beledigd raakt. Je hebt veel zelfvertrouwen, wat ook wel over-vertrouwen kan worden genoemd. U houdt van gokken en speculeren voor uw financiële beterschap.

MAAGD  MAAGD
jupiter in maagd

Met Jupiter in het huis van Maagd, heb je een aanleg om grotere projecten in het leven op te nemen die verband houden met Jupiter. Maar omdat je oog hebt voor perfectie in elk detail, lopen je projecten halverwege vast. Je hebt een praktische kijk op het leven. Materiële voordelen betekenen het meest voor u. U wordt echter geadviseerd om kleinere en onbeduidende zaken niet ter harte te nemen. Dit kan op de lange termijn een zware tol eisen van uw algemene gezondheid en relaties.

Bovenkant     
WEEGSCHAAL  WEEGSCHAAL
jupiter in weegschaal

Jupiter geplaatst in het huis van Weegschaal maakt je een groot liefhebber van gerechtigheid en balans in het leven. Je bent graag bij degenen die jouw ideeën en opvattingen over het leven hebben. Samenwerking is voor jou vanzelfsprekend en je bent een bekwaam diplomaat en vredelievend. Je wint gemakkelijk mensen om je heen door je overtuigingskracht die is ingebouwd. Je bent bedreven in het aanbrengen van sociale veranderingen in de samenleving.

SCHORPIOEN  SCHORPIOEN
jupiter in schorpioen

Jupiter geplaatst in het huis van Schorpioen in je geboortehoroscoop geeft aan dat je een intense persoonlijkheid bent. Je hebt een goede aanleg voor zakendoen en bent ook goed in financiële deals. Je hebt een zeer geheime manier van functioneren in je professionele en persoonlijke leven. U zou geen concessies doen aan morele en op waarden gebaseerde kwesties. Je bent eigenwijs, hebt veel vertrouwen in jezelf en hebt een goede controle over anderen in het leven. Je emoties worden meestal verborgen gehouden.

Bovenkant     
BOOGSCHUTTER   BOOGSCHUTTER
jupiter in boogschutter

Met Jupiter in zijn eigen huis van Boogschutter geplaatst, zouden de inboorlingen erg optimistisch zijn over het leven. Je leeft een gelukkig leven en doet je best om anderen om je heen blij te maken. Je hebt aanleg voor avontuurlijke sporten en het buitenleven rekent je aan. Maar kwesties met betrekking tot religie, filosofie en sociale zaken trekken u evenzeer aan. Je hebt sterke overtuigingen in het leven. U bent koppig over uw ideeën en wilt dat anderen hetzelfde volgen. Je bent welvarend in het leven en een goede verkwister ook.

STEENBOK  STEENBOK
jupiter in steenbok

Wanneer Jupiter in het huis van Steenbok wordt geplaatst, maakt het je een goede volger van regels en voorschriften in het leven. Moreel politiewerk lokt je. Je bent zeer ethisch in je professionele en persoonlijke leven. Uw ideeën zouden echter veel traditioneel en conservatief zijn. Inboorlingen bezetten meestal de hogere regionen in de politiek of economie met deze plaatsing. Posities met betrekking tot macht en autoriteit trekken je gemakkelijk aan. Uw financiële situatie zou echter niet zo goed zijn vanwege uw conservatieve bewegingen.

Bovenkant     
WATERMAN  WATERMAN
jupiter in waterman

Met Jupiter geplaatst in het huis van Waterman, ben jij iemand die mensen aanneemt zoals ze zijn, ongeacht de klasse of geloofsovertuiging waartoe ze behoren. Posities die verband houden met het dienen van mensen, zoals sociale of liefdadigheidswerken, trekken deze inboorlingen aan. Je hebt veel tolerantie en democratische waarden in het leven. Je dient graag de behoeftigen en de onderdrukten in de samenleving. Je hebt grote ideeën in het leven, maar je schuwt het om grote verantwoordelijkheden op je schouders te nemen. Je bent een opstandeling en een revolutionair die niet veel zin heeft om geld te verdienen in het leven.

VISSEN  VISSEN
jupiter in vissen

Wanneer Jupiter in het huis van Vissen in iemands geboortehoroscoop wordt geplaatst, maakt het de inboorling tot een soort helper. Je zorgt ervoor dat je werk minder opvalt, ver van het publieke zicht. Je werkt graag op de achtergrond en hebt een hekel aan de felle lichten. Je lijkt een zorgeloos type te zijn, maar toch heb je een gevoelige persoonlijkheid van binnen. Je hebt geen grote ambities in het leven en bent best tevreden met wat je hebt. Je hebt een sterke religieuze neiging. Je zou te veel medelevend zijn en soms heb je ook wat tijd voor jezelf nodig.

Bovenkant