Uranus is een planeet die staat voor verandering, moderne technologie en innovatieve gedachten en ideeën. Dit is een planeet die de vooruitgang regeert waar conservatieve en traditionele ideeën uit de boeien worden geslagen. Uranus wordt ook geassocieerd met je intuïtieve en onderzoekende energieën. Wanneer het niet correct in uw geboortehoroscoop wordt geplaatst, zal het uw routinematige leven waarschijnlijk verstoren en kan het onnoemelijke chaos en zorgen in het leven veroorzaken.

Uranus is een langzaam bewegende planeet in ons zonnestelsel en hij verblijft bijna zeven jaar in een enkel dierenriemhuis. Momenteel wordt het in het vurige teken Ram geplaatst. De plaatsing in de kaart toont de gebieden in je leven waar je tegen in opstand komt en moeite hebt om met elkaar om te gaan. Dat specifieke deel van je leven zou totaal onvoorspelbaar zijn. Uranus doet er bijna je hele leven over om eenmaal rond de sterrenhemel te komen. Dat zou ongeveer 40 jaar zijn om bij het andere huis van je geboortehuis te komen en dit verklaart de midlifecrisis die we allemaal tegenkomen als we in de 40 zijn. Dit is een planeet die ons helpt om op te staan en in actie te komen. Over het algemeen zorgt de plaatsing van Uranus voor actie op dat specifieke gebied van je leven.

Ram  Ram
uranus in Ram

Wanneer Uranus in het huis van Ram in uw geboortehoroscoop wordt geplaatst, dan zou u vol energie en vitaliteit en ambitieus zijn. Je zou brutaal genoeg zijn om uitdagingen het hoofd te bieden. Je zou een beetje impulsief zijn als je het moeilijk vindt om met mensen om te gaan die traag zijn. Je houdt van frequente veranderingen in je leven en staat bekend om vaak verhuizingen. Je zou ongeduldig zijn en het gevoel hebben dat je alles in het leven weet. Je maakt niet gemakkelijk vrienden dankzij je ruziemakende karakter.

U zou echter zeer succesvol zijn in zakelijke en financiële deals, aangezien u vol zit met inventieve en nieuwe ideeën. Je zit boordevol energie en enthousiasme dat je het ook niet erg vindt om op latere leeftijd iets nieuws te leren. Inboorlingen hebben het vermogen om een ​​nieuwe richting te geven aan de samenleving als geheel. Ze blinken uit op medisch gebied. Het negatieve aspect van deze plaatsing is dat deze plaatsing de inboorlingen opstandig maakt. Hun temperament staat de ontwikkeling in de weg. Haast maakt afval voor de inboorlingen met deze positie van Uranus.

Stier  Stier
uranus in Stier

Wanneer Uranus in Stier wordt geplaatst, maakt dat de inboorling erg koppig, standvastig en intuïtief. Over het algemeen blijken ze het financieel goed te doen in het leven. Natives hebben een voorliefde voor vastgoedondernemingen en partnerschapsovereenkomsten. Je stelt je doelen goed op en werkt er volhardend naar toe. Er is geen weg terug.

Je lijkt aan de buitenkant ruimdenkend, maar van binnen ben je een koppige persoonlijkheid die niet ten koste van alles zwicht. Het is bekend dat u uw beslissingen verstandig en tijdig neemt. Inboorlingen genieten van een gelukkig huwelijk, hoewel af en toe breuken niet kunnen worden uitgesloten vanwege hun bezittelijke karakter. Je vindt nieuwe manieren om geld te verdienen en zou ook in staat zijn om je toekomst nauwkeurig te voorspellen dankzij je paranormale neigingen. Je bent zeer praktisch ingesteld en bent pas tevreden met tastbare resultaten. Het is moeilijk om deze inheemse beweging te maken, maar als hij/zij eenmaal in beweging is, is er geen houden meer aan.

Bovenkant     
Tweelingen  Tweelingen
uranus in tweelingen

Wanneer Uranus in het huis van Tweelingen wordt geplaatst, zou je heel intuïtief zijn en een wetenschappelijke buiging hebben. Je zou erg geïnteresseerd zijn in techniek en aanverwante gebieden. Je zou ook een voorliefde hebben voor de occulte wetenschappen. Inboorlingen zijn erg sociaal en maken gemakkelijk vrienden. Maar ze hebben moeite om te leren dat ze meestal onvolledig zijn in hun hoger onderwijs, hoewel ze veel kennis lijken te hebben.

Inheemsen met Uranus in Tweelingen hebben een voorliefde voor het leren van nieuwe ideeën in het leven. Het wetenschappelijke veld trekt hen veel aan. Ze houden van verandering en streven ernaar deze in hun directe leven tot stand te brengen. Inboorlingen worden meestal als rusteloos ervaren. De meesten zijn geïnteresseerd in het oplossen van problemen en communicatiestudies komen er gemakkelijk op af. Ze blijken ideeën teweeg te brengen die maatschappelijk onaanvaardbaar zijn. Veel revoluties en sociale veranderingen blijken te zijn begonnen door degenen die Uranus in het huis van Tweelingen hebben.

Kanker  KANKER
uranus bij kanker

Wanneer Uranus in het huis van Kreeft in de geboortehoroscoop wordt geplaatst, hebben de inboorlingen een voorliefde voor psychische of occulte wetenschappen. Velen voelen zich aangetrokken tot de politiek. Ze staan ​​bekend om het doorbreken van gemeenschappelijke sociale barrières en gebruiken die mensen al lang aan de haak slaan. Inboorlingen zouden mensen bevrijden van eeuwenoude gebruiken en tradities. Autochtonen met deze plaatsing kunnen meestal niet gemakkelijk met familie opschieten. Ze zullen waarschijnlijk strijden tegen hun eigen familie met betrekking tot financiën en eigendom.

Uranus in Kreeft maakt de inboorlingen erg gevoelig voor gebeurtenissen die normaal als gewoon worden beschouwd. Kwesties van hun jonge leeftijd achtervolgen hen over het algemeen dat ze depressief blijken te zijn en losgekoppeld van familie. Ze moeten vrij nemen voor verjonging en ontspanning, anders kan het hun algemene welzijn aantasten. Hun zeer emotionele instelling maakt het moeilijk voor hen om lang in een huwelijk of relatie te blijven. Velen blijken vrijgezel te blijven, anders zouden ze in een huwelijk kunnen eindigen in echtscheidingen. Familie, kinderen, relaties en verplichtingen gaan op de lange termijn niet goed met hen samen met deze plaatsing zoals dat zou zijn geweest met de gebruikelijke Kreeften.

Bovenkant     
Leeuw  Leeuw
uranus in leeuw

Met Uranus in het huis van Leo geplaatst, zouden de inboorlingen zeer assertief en rebels van aard zijn. Eeuwenoude tradities of gebruiken storen hen niet. Ze doen er alles aan om deze ketenen te verbreken. Velen blinken uit op het gebied van onderwijs, entertainment of journalistiek. Deze plaatsing van Uranus is niet erg gunstig voor liefde en relaties. Inboorlingen blijven niet lang constant of toegewijd in een relatie en in plaats daarvan zweven ze van de ene partner naar de andere. Meestal eindigen ze in verlies en scheidingen.

Inwoners van Leo Uranus doen het uitzonderlijk goed in hun carrière. Als natuurlijke leiders groeien ze tot grote hoogten. Maar ze moeten zich ervan bewust zijn dat een val van grote hoogte gevolgen kan hebben. Hun geduld verliezen zou een grote vijand voor hen zijn. Ook hun arrogantie en ego staan ​​hun groei in de weg. Als ze uit de schijnwerpers durven te blijven en hard werken, zou succes op komst zijn.

De inboorlingen zijn vol energie en vitaliteit. Sommige zijn misschien een beetje dramatisch. Anders zijn het goede individuen die de les van het leven op de harde manier leren. Een paar autochtonen zouden constant op zoek zijn naar roem, naam en sterrendom, terwijl sommigen een eenvoudig leven leiden en grote veranderingen in hun sociale kringen teweegbrengen. Leo Uranus zorgt ervoor dat de individuen een totaal nieuw inzicht in het leven en hun doel op aarde ontwikkelen.

Maagd  Maagd
uranus in maagd

Wanneer Uranus in het huis van de Maagd wordt geplaatst, worden de inboorlingen vatbaar voor vele fysieke kwalen, voornamelijk gerelateerd aan de zenuwen. Maar dan zijn ze erg getalenteerd en hebben ze een wetenschappelijke inslag. Sommigen maken goede bedrijven om te gedijen. Veel autochtonen blijken uit te blinken in overheidsposities waar ze in het openbaar worden verblind. Het is bekend dat ze in ons dagelijks leven revolutionaire veranderingen teweegbrengen op het gebied van wetenschap. Nieuwe ideeën en technieken trekken hen aan. Sommigen met deze stage hebben ook interesse in geschiedenis en antropologie.

Deze plaatsing van de Uranus in iemands geboortehoroscoop maakt van de inboorling een intellect in zijn of haar vakgebied. Over het algemeen zijn ze aan de buitenkant erg stil en evenwichtig. Maar hun innerlijke zelf zou bloeien met nieuwe ideeën en ambities. Sommigen hebben een voorliefde voor biologische landbouw of voor genezing en hulp aan armen en onderdrukten. De Maagd Uranus is ook geweldige onderzoeksgenoten. Er zou echter een constante botsing zijn tussen de moderne en de traditionele manier van leven met deze jongens. Ze werken tot in de perfectie in alles waar ze zich in wagen.

Bovenkant     
Weegschaal  Weegschaal
uranus in weegschaal

Met Uranus in het huis van Weegschaal, blijken de inboorlingen een neiging te hebben tot kunst zoals muziek, dans, drama of literatuur. Ze maken een goede indruk in alles wat ze nastreven. Ze hebben een groot gevoel voor perceptie en verbeeldingskracht. Gerechtigheid en legaliteit is wat hen boeit. Ze vechten met al hun macht voor vele sociale doelen en voor de behoeftigen en verlaten zonder enig persoonlijk voordeel.

Een negatief aspect van deze plaatsing is dat de autochtoon niet consistent zou zijn in relaties of huwelijken. Er zouden frequente huwelijksproblemen zijn, misverstanden, sommige zouden ook tot een echtscheiding kunnen leiden. Bij veel van deze mensen zouden ook meerdere huwelijken of partners worden gevonden. Een pluspunt is dat ze veel te vooruitziend zijn om uit te blinken in hun inspanningen. Ze zijn rusteloos, steken al hun energie en ziel in hun projecten en komen er succesvol uit. Sommigen kunnen vanwege hun korte humeur laag in het leven komen te staan.

Uranus in Weegschaal maakt de inboorlingen goed in coöperatieve deals en diplomatie. Ze blijken dingen op onconventionele manieren te doen. Ze hebben een onafhankelijke inslag en zijn tolerant ten opzichte van onorthodoxe overtuigingen en idealen. Logica en een analytische bocht zijn te vinden bij de meeste inboorlingen. Ze verlangen naar gerechtigheid en evenwicht in alles wat ze in het leven tegenkomen.

Schorpioen  Schorpioen
uranus in Schorpioen

Uranus in het huis van Schorpioen geeft aan dat de inboorlingen zeer krachtig, vastberaden en vol intensiteit zijn om alles wat hen aantrekt met volle kracht en kracht na te jagen. Er is geen weg terug voor deze mensen. Ze hebben een voorliefde voor wetenschap en de occulte velden. Als Uranus in dit huis is, kan dat voor sommigen fataal zijn. Hun hoge intensiteit van denken en handelen is over het algemeen gericht op grote veranderingen in de samenleving en het doorbreken van eeuwenoude tradities en gebruiken die in deze tijd ongerechtvaardigd zijn.

Deze plaatsing maakt de individuen erg koppig, opstandig en agressief. Ze hebben het lef om grote dingen in het leven te bereiken. Er zou geen angst in hun leven zijn. Hun relaties zouden echter frequente stemmingswisselingen hebben. Er zouden plotselinge uitbarstingen van emoties in hun leven zijn dat huwelijken of relaties worden afgebroken in dezelfde snelheid als ze werden gesmeed. De meeste inboorlingen met deze plaatsing zijn geweldige artsen omdat ze weten hoe ze een bron van pijn kunnen lokaliseren en uitroeien.

Als Uranus in Schorpioen staat, maakt het de mensen ook erg medelevend en bezitterig. Het kan zijn dat ze op latere leeftijd met wrok moeten omgaan. Als ze hun leven leren beheersen met een koele kalmte, zou er geluk in hun leven zijn.

Bovenkant     
Boogschutter   BOOGSCHUTTER
uranus in Boogschutter

Wanneer Uranus in het huis van Boogschutter in de geboortehoroscoop wordt geplaatst, zijn de inboorlingen begaafd met een hoog gevoel voor verbeeldingskracht en intuïtie. Ze houden van avontuur, vrijheid en reizen. Sommige zijn zeer religieus, filosofisch en hebben aanleg voor de occulte wetenschappen. Een Boogschutter Uranus zorgt ervoor dat ze zich soms heel excentriek gedragen. Er zouden opstandige tendensen zijn en zij bepalen hun eigen wetten in religie.

Deze plaatsing zorgt ervoor dat ze een voorliefde hebben voor wetenschap en nieuwe ideeën. Ze hebben een onafhankelijke inslag dat ze niet bang zijn voor iedereen in de buurt. Conventionele ideeën worden door hen gehaat. Sommigen blijken anderen pijn te doen door hun scherpe, snelle aanvallen.

Velen met deze plaatsing zijn spiritueel georiënteerd. Ze hebben echter hun eigen opvattingen en meningen die verschillen van de orthodoxe gedachten. De meeste autochtonen staan ​​optimistischer in het leven en proberen graag nieuwe dingen in het leven. Ze botsen graag met traditie en conventies. Sommigen van hen zouden niet eens een hogere opleiding hebben genoten, maar de kennis van een ziener hebben.

Steenbok  Steenbok
uranus in Steenbok

Uranus in het huis van Steenbok maakt de individuen meer verantwoordelijk en ambitieus georiënteerd. De meeste autochtonen blinken uit in hun vakgebied omdat ze harde werkers blijken te zijn. Ze zijn ondernemend en eigenwijs. Sommigen kunnen echter af en toe problemen ondervinden in hun carrièrestappen. Het zijn verantwoordelijke burgers en voorzien van originele gedachten en ideeën.

Steenbok Uranus maakt de inboorlingen erg impulsief dat ze haastig handelen. Velen worden geconfronteerd met uitdagingen frontaal. Ze hebben het vermogen om een ​​goed personeelsbestand te beheren en ze behouden een goed humeur. De macht stijgt hen niet naar het hoofd en ze winnen zonder veel moeite het vertrouwen van het publiek. Veel autochtonen met deze plaatsing zijn geweldige leiders of financiële planners van de wereld.

Uranus in Steenbok zorgt ervoor dat de inboorlingen vasthouden aan conservatieve gedachten en ideeën, hoewel ze het beste uit moderne gedachten halen. Sommige individuen blijken zeer revolutionair te zijn en brengen snelle veranderingen in hun samenleving teweeg.

Bovenkant     
Waterman  Waterman
uranus in Waterman

Wanneer het huis van Waterman met Uranus wordt geponeerd, wordt gezegd dat de inboorlingen een grote intuïtie en grote idealen hebben. De mensheid komt op de eerste plaats in hun leven en ze zijn tot in de kern onzelfzuchtig. Ze maken goede vrienden in het leven zonder iets terug te verwachten. De meeste autochtonen blinken uit in moderne wetenschappen. Van sommigen wordt gezegd dat ze excentriek en eigenzinnig zijn. Het sleutelwoord zou revolutionair zijn voor deze plaatsing, waarbij de inboorlingen ernaar streven de mensheid als geheel te verbeteren.

Ze hebben een vooruitziende blik en hebben het vermogen om grote maatschappelijke problemen met gemak op te lossen. Ze zijn zeer sociaal en zijn goed om als vrienden of partners in het leven te hebben. Uranus in Waterman brengt intelligente mensen voort die nieuwe technologieën uitvinden ten behoeve van de mensheid. Hoewel ze afstandelijk en egocentrisch blijken te zijn, wordt van sommigen gezegd dat ze zeer medelevend zijn. Ze weten hoe ze mensen samen moeten brengen voor een sociaal doel en ze hebben een hekel aan eentonig routinewerk of rood tapisme.

Vissen  VISSEN
uranus in vissen

Uranus in het huis van Vissen veroorzaakt een gevoel van negativiteit bij de betrokken individuen. Ze zouden een voorliefde hebben voor de occulte wetenschappen of op soortgelijke gebieden. Ze zijn geboren om tegenslagen onder ogen te zien en hebben een grillig gedrag. Ze zijn grote pessimisten en zien negatieve dingen zelfs in positiviteit om hen heen.

De goede kant is dat de inboorlingen een groot gevoel voor verbeeldingskracht en perceptie hebben. Velen voelen zich niet comfortabel in het leven en zouden ronddwalen als nomaden. Persoonlijkheden met Uranus in Vissen hebben geweldige helende vermogens en kunnen ook behandelingen voor chronische kwalen bereiden. Als ze naar dit vermogen werken, kunnen ze anderen in het veld overtreffen.

De meeste inboorlingen zijn dromerig en leven in een fantasiewereld. Ze hebben geweldige spirituele inzichten en kunnen grote spirituele revoluties teweegbrengen over de hele wereld. Gevoelig en delicaat tot in de kern gaan ze uit de weg om anderen in nood te helpen zonder enig eigenbelang. Ook muziek en kunst fascineren hen en sommigen vinden hier troost. Sommige mensen met deze plaatsing vallen ten prooi aan middelenmisbruik omdat ze geen verband houden met de realiteit. Als ze zich richten op het werken aan verbetering van de mensheid, kunnen ze allerlei vormen van zelfmisbruik tegenkomen en een positief leven leiden.

Bovenkant