De lichtende zon neemt een belangrijke plaats in in astrologische studies. Het krijgt de eerste overweging wanneer een grafiek wordt geïnterpreteerd. De positie van de zon in iemands geboortehoroscoop beschrijft iemands aard en zijn houding gedurende de hele levensduur. De zon vertegenwoordigt je individualiteit en je bewuste zelf. De zon vertegenwoordigt de persoon in zijn geheel.

De positie waar de zon aan de sterrenhemel staat toen je in deze wereld werd geboren, beschrijft je ware persoonlijkheid het beste voor de buitenwereld.

Find below the interpretations for the position of the Sun in the various zodiac houses or signs.

Ram  Ram
zon in Ram

De zon staat elk jaar in dit eerste teken van de dierenriem, Ram van 21 maart tot 20 april. Dit teken staat bekend om zijn dominantie en assertiviteit. Met de zon in het huis van Ram, zou de inboorling veel meer gericht zijn op acties dan op woorden. Je doet de dingen graag op je eigen manier, je laat anderen niet op je pad. je houdt er niet van om door anderen geleid te worden, maar je staat erop een roedel te leiden. Je zou erg agressief en impulsief zijn.

Je zit boordevol innovatieve ideeën en zet ze snel om in daden. Je verliest echter net zo snel stoom als je was begonnen. Je houdt er niet van om taken af ​​te ronden, maar bent in plaats daarvan gericht op het vinden van nieuwe wegen en nieuwe doelen. Je bent erg enthousiast en leert snel. Maar je moet je geduld beheersen. Je moet je verspreide energie verzamelen en constructief gebruiken. Wees ook bereid acht te slaan op het advies van anderen om je heen.

Geregeerd door de impulsieve planeet, hebben Mars, de inboorlingen geboren met de zon in het huis van Ram, een scherp humeur. Maar de zilveren voering hier is dat je niet lang wrok koestert. U bent ronduit openlijk, maar u moet diplomatiek zijn wanneer de situatie dit rechtvaardigt. Je bent een geboren avonturier en verlangt naar een vrije en onafhankelijke ziel. Je bent geboren om te leiden en houdt er niet van om dingen uit te stellen. Als je met talloze taken wordt geconfronteerd, verlies je je geduld. Maar als je volwassen bent, heb je een geweldige levenshouding die nooit sterft, wat er ook gebeurt in het leven.

Stier  Stier
zon in Stier

Stier is het tweede teken van de dierenriem en de zon staat elk jaar in dit teken van 21 april tot 20 mei. Met de zon in het huis van Stier zou je een zeer ijverige werker zijn met veel geduld. Je bent langzaam maar gestaag in je inspanningen en je schenkt geen aandacht aan de ideeën van anderen. Je hebt je eigen gedachten en ideeën en is erg koppig om hetzelfde te volgen. Je bent een heel praktisch persoon. U weegt de voor- en nadelen af ​​voordat u aan een nieuw project begint. Je hebt meestal een goede controle over je acties. Je bent een erg vriendelijk persoon, tenzij opgewonden of gehecht. Maar als het mis gaat, kan niemand deze stier temmen. Je vindt het erg moeilijk om veranderingen in het leven te accepteren.

De positie van de zon zorgt ervoor dat je je aan je routineuze leven houdt. Je bent niet zo'n avonturier en moet eerst voelen en ervaren voordat je ergens mee gaat zitten. Je bent niet zo'n goede leerling, maar wat je opneemt, wordt op een behoorlijk niveau vastgehouden. Je bent meestal te lui om je tijd te besteden, maar wanneer de stier de controle overneemt, word je een workaholic. Je bent meer een materialistisch persoon en bent meer geneigd tot geld en financiële zekerheid in het leven.

Je houdt van een leven van comfort en luxe en je waardeert de goede dingen in het leven. Je staat bekend als goed in tuinieren en koken als er openingen zijn op deze gebieden in je leven. Je houdt ervan om te genieten van eten en dit kan een negatieve invloed hebben op je algemene gezondheid. Je hebt een natuurlijke artistieke neiging en de schone kunsten trekken je veel aan. Personen met Zon in Stier staan ​​bekend als geweldige zangers en redenaars. In relaties blijf je standvastig ondanks enkele niveaus van onverenigbaarheid. Je maakt een goede vriend en je liefdevolle temperament is je belangrijkste pluspunt onder de dierenriem.

Bovenkant     
Tweelingen  Tweelingen
zon in tweelingen

De zon staat elk jaar van 21 mei tot 21 juni in dit derde teken van de dierenriem. Het symbool voor Tweelingen is de Tweeling, en de planetaire heerser is Mercurius.

Met de zon in het huis van Tweelingen zou je een heel actief maar rusteloos personage zijn. Variatie is het kruid van het leven voor jou en je zou een manusje van alles zijn en geen meester. Je houdt je niet aan projecten en blijkt bij bijna een dozijn inspanningen je benen te hebben. Je hebt doorzettingsvermogen nodig om te slagen in het leven. Je bent een nieuwsgierig persoon en steekt graag je neus in alles en iedereen die je tegenkomt.

Gemini is een dubbel teken, dus je toont een dubbele persoonlijkheid. U bent over het algemeen niet tevreden met één relatie of één carrière. Je gaat over het aangaan en verlaten van verschillende relaties en carrières. Je bent een verzamelaar van informatie, maar je hebt nergens het bredere perspectief van. Met Mercurius als de heersende planeet, is communicatie voor jou de sleutel tot overleven. Alle vormen van communicatie zoals praten, schrijven en debatteren spreken je aan. Niemand kan je verslaan in een talkshow. Je bent goed in sociale kringen en houdt er niet van om je aan je routineschema te houden.

Je bent een goede vriend en je vindt het leuk om lang bij ze te blijven. Eenzaamheid doodt je. Je hebt geen last van conservatieve ideeën. Je bent niet veel toegewijd in een relatie. Je bent een rusteloze persoonlijkheid die constant ontbranding wil om gemotiveerd te blijven in het leven.

Kanker  KANKER
zon bij kanker

De zon staat elk jaar van 22 juni tot 22 juli in dit vierde teken van de dierenriem. Het symbool voor Kreeft is de Krab. De inboorlingen met Zon in Kreeft worden geregeerd door de Maan. Ze blijken soms erg emotioneel en humeurig te zijn. Je bent erg gevoelig en laat je gemakkelijk beïnvloeden door anderen om je heen. Je vertoont een sterke verzorgende neiging. Uw stemmingen zullen waarschijnlijk veranderen met de maan, net als de getijden in de zeeën. Je bent erg sceptisch en je vertrouwt mensen niet snel. Je wilt dat anderen naar je verhalen luisteren, maar als ze er klaar voor zijn, keer je je af.

Over het algemeen ben je erg stil, gereserveerd en teruggetrokken in je schulp. Je leeft in het verleden en de herinneringen uit het vorige leven achtervolgen je. U bent een verzamelaar van antiek en het is erg moeilijk voor u om afstand te doen van dingen die emotioneel aan u gehecht zijn geraakt. De positieve kant is dat thuis het belangrijkste in je leven is. Dit geeft een veilig gevoel in je leven. Diep van binnen heb je een opvoedings- of zorginstinct. Je bent een onvermoeibare werker en je koestert geen wrok tegen autoriteiten. Het is echter moeilijk voor u om veranderingen in uw hart door te voeren. Financiën betekenen alles voor je, niet in materiële zin, maar het geeft je een gevoel van zekerheid in het leven.

Bovenkant     
Leeuw  Leeuw
zon in leeuw

Leeuw is het vijfde teken van de dierenriem. De zon staat elk jaar van 23 juli tot 22 augustus in dit teken. Het symbool voor Leeuw is de Leeuw. Met de zon in het huis van Leo ben je een zeer gulle maar dominante persoonlijkheid. Je bent een geboren leider. Je volharding in het leven loont en je bent goed in het organiseren van dingen. Gezaghebbende posities trekken je aan. Je bent geboren om te regeren. Je hebt het vermogen om mensen om je heen aan te spreken en vertrouwen te wekken.

De positie van de zon betekent dat je ook een opzichtig personage bent. Je houdt van elke vorm van bewondering en bewondering. Je bent goed in het uiten van dingen. Je leven zou vol emoties en drama's zijn, de schijnwerpers trekken je aan. Je moet je ego echter constant in de gaten houden, want het kan een averechts effect op je hebben. Je bent zowel een goede acteur als een goede leraar of leider. Je hebt een goede verstandhouding met je kinderen, omdat je hun vertrouweling en beschermer bent. U hoeft niet hard te werken om de hoogste sport te bereiken, aangezien u over het algemeen alleen in de bovenste regionen wordt geboren. Soms ben je een luie kop. Ego staat je ontwikkeling in de weg, dus houd het constant in de gaten.

Maagd  Maagd
zon in maagd

Maagd is het zesde teken van de dierenriem en de zon staat elk jaar in dit teken van 23 augustus tot 22 september. Het symbool voor Maagd is de Maagd. Met de zon in dit teken van Maagd ben je een perfectionist en wil je dat alles altijd op orde is. Je bent zeer discriminerend maar hardwerkend en ijverig. Je kiest het beste in kwaliteit en maakt je niet druk om kwantiteit.

Details zijn belangrijk voor u en daarom overweldigen of frustreren grote projecten u op de lange termijn. Soms vind je jezelf te kieskeurig, analytisch en kritisch. Je mist meestal het grotere plaatje dat er is. Je bent meer een pessimist en te kieskeurig. Je haat het om in de schijnwerpers te staan ​​en je bent het beste tevreden om in de achtergrond van een show te leven.

Je houdt ervan om veel kennis op te doen over bijna alles onder de zon. Je bent een heel praktisch persoon en ook nog eens erg idealistisch. Je bent je te veel bewust van je gezondheid en die van je naasten. Je bent over het algemeen te neurotisch als het om reinheid gaat. Je maakt je veel zorgen en dit kan stressgerelateerde problemen in je leven veroorzaken, veel autochtonen lijden aan zenuwaandoeningen.

Bovenkant     
Weegschaal  WEEGSCHAAL
zon in Weegschaal

De zon staat elk jaar van 23 september tot 22 oktober in dit zevende teken van de dierenriem. Het symbool voor Weegschaal is de weegschaal. Dit is het enige teken in de dierenriem dat wordt weergegeven door een levenloos object. Met de zon in het huis van Weegschaal ben je een hoffelijk persoon die de gevoelens van mensen begrijpt. Je bent een goede sociale speler en werkt graag in een team. Je houdt ervan dat je werksfeer bevorderlijk en aangenaam is. Je houdt er niet van om opgelegd te worden door te veel druk in het leven. Rust en kalmte zijn erg belangrijk voor je en je houdt niet van elke vorm van confrontatie. U bent beter geschikt voor een compromis of bemiddeling dan voor een direct argument.

Je bent meer toegewijd in een relatie. U hecht veel belang aan de behoeften en wensen van uw partner of wederhelft. Maar je bent te afhankelijk van je partner en aanhankelijk - een negatieve eigenschap. Hoewel je stabiel bent in een relatie, ben je emotioneel niet expressief. Er wordt meestal gezegd dat je liefhebt met je hoofd en niet met je hart.

Je bent geen goede leider. Je weegt de voor- en nadelen van elke onderneming af voordat je je erin verdiept. Hierdoor zijn al je taken pas halverwege. Geen enkele zou op tijd worden voltooid. Beslissingen nemen is een zeer zware taak voor u. Dit komt door je evenwichtsoefeningen. Je houdt van gerechtigheid en fair-play. Je bent een goede bemiddelaar in geschillen - zowel persoonlijk als professioneel. Maar je kiest geen partij en blijft afstandelijk. Je houdt je gevoelens onder de pet. Je hebt een aantal artistieke talenten zoals muziek en kunst. Je belangrijkste eigenschap is goede manieren. Je bent een diplomatiek persoon die harten wint door tact en diplomatie.

Schorpioen  SCHorpioen
zon in Schorpioen

De zon staat elk jaar van 23 oktober tot 22 november in dit achtste teken van de dierenriem. Het symbool voor Schorpioen is de Schorpioen. Met de zon in het huis van Schorpioen zou je erg gevoelig en emotioneel zijn. Maar dit zou niet expliciet worden getoond. Inboorlingen van Schorpioen tonen veel passie en intensiteit in alles wat ze doen. Er is geen weg terug in hun leven. Over het algemeen zou je een workaholic zijn. Maar aan de andere kant koester je irritaties en wrok voor het leven. Of je zou meer goede of meer slechte dingen doen, maar er zouden geen lauwe acties van jouw kant zijn.

Er is een gevoel van geheimzinnigheid verbonden aan dit teken. Je verbergt je emoties en je gevoelens zouden zelfs niet worden opgemerkt door degenen die je na aan het hart liggen. Je bent een dominante persoonlijkheid en hebt een sterke wil. Je hebt ook een griezelige houding die er niet in slaagt de steun van anderen in het leven te verdienen. Je komt meestal in opstand tegen bestaande normen of autoriteit. In het persoonlijke leven wil je altijd dat je wil wordt gedaan. Je probeert je ideeën op te leggen aan de mensen om je heen. Maar relaties betekenen veel voor je. Hoewel je een verleidelijk type bent en gemakkelijk verleid kunt worden, heb je de neiging om persoonlijk afstandelijk te blijven.

Bovenkant     
Boogschutter   BOOGSCHUTTER
zon in Boogschutter

De zon staat elk jaar van 23 november tot 23 december in dit negende teken van de dierenriem. Het symbool voor Boogschutter is de Boogschutter. Met de zon in het huis van Boogschutter ben je een optimistisch karakter met veel vrijgevigheid en een goede houding. Je hebt een brede kijk op het leven en hebt een vooruitziende blik. Maar misschien mis je de fijnere details. Je bent duidelijk dat je niet eens aarzelt om anderen onderweg pijn te doen. Tact en diplomatie zijn uitgesloten in je leven. Je vindt het heerlijk om vrijheid te krijgen.

Je bent geweldig om vrienden mee te zijn. Je komt eruit met een rebound als je wordt geconfronteerd met tegenslagen in het leven. Maar geluk begunstigt je over het algemeen veel onder de dierenriem. Je bent een liefhebber van avontuur en meer geneigd tot fysieke activiteiten. Je bent veel op de toekomst gericht. Je bent nooit tevreden met het leven en bent constant onderweg van het ene doel naar het andere.

Je leeft ten volle. Je bent extravert en maakt gemakkelijk vrienden. Het ontbreekt je echter aan organisatorische vaardigheden en doorzettingsvermogen in het leven. Normaal gesproken heb je een goede hogere opleiding. Je bent altijd op zoek naar nieuwe kennis en ervaring.

Steenbok  Steenbok
zon in Steenbok

De zon staat elk jaar van 23 december tot 20 januari in dit tiende teken van de dierenriem. Het symbool van Steenbok is de Geit. Met de zon in het huis van Steenbok ben je een serieuze, toegewijde persoon die meestal een workaholic is. Je hebt veel doorzettingsvermogen dat naar de top gaan geen probleem voor je zou zijn. Je bent een zeer praktische persoonlijkheid en ook goed in redeneren.

Maar u bent erg conservatief als het gaat om tijd en middelen. U bent een goede zakenman of een overheidsdienaar omdat u zeer toegewijd bent aan uw werk of dienst. Je beschikt over goede leidinggevende vaardigheden. Meestal wil je dat anderen een beter beeld van jezelf krijgen. Je haat het om in de schijnwerpers te staan ​​en is tevreden met het werken op de achtergrond. Je bent loyaal en toegewijd tot het laatste. Maar je kunt niet omgaan met chaotische situaties in het leven.

Je bent zeer verantwoordelijk en gedisciplineerd. Maar je moet jezelf een beetje opvrolijken en ook van het leven genieten. Je hebt een hekel aan veranderingen in het leven. Je bent erg traag in sociale bewegingen, maar als je eenmaal een toegewijde vriendschap hebt gesloten, is er geen weg meer terug. Er kan op je worden gerekend als je in de problemen zit. Je bent niet goed in het tonen van emoties en gevoelens waar je persoonlijke imago meestal onder lijdt. Je neemt relaties ook als een bedrijf.

Bovenkant     
Waterman  Waterman
zon in Waterman

De zon staat elk jaar van 21 januari tot 19 februari in dit elfde teken van de dierenriem. Het symbool van Waterman is de Waterdrager. Met de zon in het huis van Waterman ben je een groot denker en zijn je ideeën origineel. U bent zeer geavanceerd en vooruitstrevend in uw denken en handelen. Je schuwt conventionele ideeën en verkiest de moderne concepten en ideeën boven de oude. Je werkt graag in een team maar je hebt je persoonlijke vrijheid nodig. Persoonlijk ben je onthecht en emotioneel niet gehecht aan de mensen om je heen. Je bent een goede leider en organisator, maar je luistert niet naar de gevoelens van anderen. Je bent altijd anders dan de anderen.

Je houdt ervan om veranderingen direct aan te pakken. Je vindt altijd wel een manier om dingen anders te doen. Je haat het om vast te houden aan routinematige werken. Je bent meestal tegen autoriteiten en hogere kringen in de samenleving. U wilt altijd een fair play en heeft op grote schaal te maken met humanitaire vraagstukken. Je hebt een breed scala aan vrienden, maar je bent bijna niemand. Je mist intimiteit in relaties. Je bent een beetje afstandelijk van karakter en je verzet je tegen alles wat je vrijheid in het leven in de weg staat.

Vissen  VISSEN
zon in vissen

De zon staat elk jaar van 20 februari tot 20 maart in dit laatste teken van de dierenriem. Het symbool voor Vissen is de Vis. Met de zon in het huis van Vissen ben je een zeer gevoelige persoonlijkheid. Er wordt gezegd dat je een dromer bent onder de dierenriem. Je hebt plannen die onpraktisch zijn. Je bent creatiever, spiritueler en emotioneler. Je bent soms ook humeurig en is moeilijk voor anderen om je stemmingen te doorgronden. Je houding varieert van extreem optimisme tot extreem pessimisme.

Hoewel u van nature verlegen bent, geeft u veel om uw positie in de samenleving. Je lijkt bezorgd te zijn, maar je hebt een innerlijke trots die je niet wilt loslaten, wat er ook gebeurt. Je bent erg meelevend en liefdevol van aard. Je geeft veel om de armen, de zieken en de onderdrukten in het leven. Je leent altijd je schouders voor anderen om op uit te huilen. Maar pas op dat anderen er veel voordeel uit kunnen halen.

Je mist zelfvertrouwen en hebt een minderwaardigheidscomplex diep van binnen. Maar je werkt veel en belast je lichaam en ziel. Maar je moet wat tijd nemen om je ziel af te koelen. Je bent erg aanpasbaar. Maar je moet eeuwig vechten om een ​​stabiele basis te hebben.

Bovenkant