De positie van de maan in iemands geboortehoroscoop is ook van groot belang in astrologie, net zoals het zonneteken. De positie van de maan krijgt veel belang in de Indiase astrologie en wordt de Rasi genoemd. De maan regeert iemands emotionele aard. Het geeft je gevoelens en je onderbewuste zelf aan dat diep in je ligt.

De maan regeert over hoe je reageert op of reageert op de mensen om je heen in bredere zin. Maar de invloed van de maan zou heel subtiel zijn in vergelijking met de andere planeten en sterren in de astrologie.

Ram  RAM
maan in ram

Met de maan in het huis van Ram, zou je heel assertief in het leven staan. Je ziet het leven als een avontuur en je zit boordevol energie. Je hebt de drive om succes te behalen in het leven. Er zou soms een botsing zijn tussen je ego en gevoelens. Je bent zeer gevoelig en bij de lichtste ontsteking zou je oplaaien.

Je neemt ongeduldige beslissingen zonder veel nadenken. Je hebt een actieve geest en er is minder planning. Hoewel je geliefd bent bij mensen, heb je dat malafide karakter in je. Je staat over het algemeen los van de mensen en je leeft in je eigen wereld. Je luistert niet naar het advies van anderen. Hoewel je uiterlijk veel onafhankelijk lijkt te zijn, heb je een gevoel van onzekerheid dat diep in je verborgen zit.

Je hebt een competitieve geest en ziet het leven als een uitdaging. Je geeft zelden iets toe. Compromis is iets dat niet in je boeken staat. Je kunt het gezichtspunt van anderen om je heen niet zien.

Stier  STIER
maan in Stier

Met de maan in het huis van Stier geplaatst, zou je veel belang hechten aan het materiële leven. Deze positie vraagt ​​om de beste dingen in het leven. Je wordt gezegd tegen een verzamelaar van materiële dingen. Je bent een heel praktisch persoon. Zaken in plaats van diensten zijn voor jou vanzelfsprekend en je bent goed in geld verdienen.

Je bent een stabiel karakter en je geeft je emoties niet gemakkelijk uit. Je maakt een goede vriend en je raakt niet snel geïrriteerd. Lichamelijke bevrediging komt voor jou op de eerste plaats en is ook behoorlijk genotzuchtig. Je bent een koppige persoonlijkheid en toch liefdevol. In relaties word je een beetje bezitterig gevonden. Je bent nuchter en ook nog eens erg sexy en sensueel.

Je bent goed in artistieke invloeden zoals zang of oratie. Je hebt ook een geweldig gevoel voor interieurontwerp. Over het algemeen houd je van de goede dingen in het leven en ben je geboren om ervan te genieten. Je hebt een conservatieve en conventionele kijk in het leven. Je houdt lang vast aan je idealen in het leven.

Bovenkant     
Tweelingen  TWEELING
maan in tweelingen

Met de maan in het huis van Tweelingen kun je dingen in een handomdraai leren. Je bent een gelukkige man die leeft van mentale stimulatie. Je bent tot in de kern erg emotioneel. Je neemt gebeurtenissen om je heen in je op en verwoordt ze gemakkelijk. Je neemt dingen gemakkelijk waar. Je bent een sociaal dier en communicatie is de sleutel tot je overleving. Je wordt nooit gevonden om gesloten te blijven.

Afwisseling is het kruid van het leven voor jou en je hebt een hekel aan routineklussen. Je humeur verandert met het tij en je wordt een manusje van alles en geen meester. Je leert een klein beetje van alles wat je tegenkomt. Je hebt een goed gevoel voor humor en wordt ook nog eens erg sluw gevonden. Maar emotioneel zit je er ver naast. Je bent niet erg geïnteresseerd in het hebben van familiebanden en vrijheid gaat voor familie en vrienden in je leven.

Kanker  KANKER
maan in kanker

Met de maan in je huis van Kreeft in de geboortehoroscoop, ben je erg creatief en verlang je naar naam en faam in het leven. Tegelijkertijd ben je humeurig op momenten dat je hart boven je hoofd regeert. Je hebt een sterk ontwikkeld intuïtief gevoel dat je helpt om anderen om je heen te beoordelen. Anderen vertrouwen is voor jou niet vanzelfsprekend.

Je gevoelige neiging vormt een belemmering voor je ontwikkelingen in het leven. Na verloop van tijd ontwikkel je een gevoel van negativiteit of een minderwaardigheidscomplex om je heen. Maan in Kreeft zou af en toe problemen veroorzaken in je relaties. Je hebt de neiging om je gevoelens onder je schild te verbergen en zo elke kans op toenadering te belemmeren.

U hebt veel respect voor het instituut huwelijk en gezin. Je bent romantisch en zorgzaam voor je gezinsleden. Veiligheid in het leven zou je grootste zorg zijn en je weegt dit samen met geld, familie en tradities. Je haat veranderingen in je leven.

Bovenkant     
Leo  LEO
maan in Leeuw

Maan in het huis van Leo maakt iemand erg zelfverzekerd in het leven. Je zou een leider zijn, gelukkig zijn en een optimist. Je zou tevreden zijn met alles wat je wilt in het leven. Je hebt een opzichtig karakter en je hebt het gevoel tot in de kern getalenteerd te zijn. Dit kan een meer zelfgenoegzame kijk in je leven inboezemen.

Je hebt constante bewondering nodig en je leven zou meer een drama zijn. Jij flirt ook constant. Met een cadeau voor design en stijl besteed je veel tijd aan het verfraaien van je huis, gewoon om indruk te maken op anderen. Je zou een goede verantwoordelijkheid hebben, maar je zou het anders doen als je trots of ego in twijfel wordt getrokken. Je houdt van luxe, pracht en praal in het leven. Zelfs als je ze niet hebt, doe je alsof je er diep in geworteld bent.

Je bent een goede ouder of baas, maar soms zou je dominante factor overweldigend zijn voor degenen onder je in rang. Emoties overheersen je en je wordt gezien als een geweldige dispenser als het gaat om liefdadigheid of sociale werken.

Maagd  Maagd
maan in maagd

Een Maagd-maan in uw geboortehoroscoop impliceert dat u zeer kritisch in het leven zou staan. Je bent in wezen emotioneel, maar je geeft een beeld van een koude en benauwde persoonlijkheid aan de mensen om je heen. Je hebt geen eigenwaarde en zit constant vast in een minderwaardigheidscomplex. Maar je komt op tegen de gelegenheid dat je de nodige bewondering in het leven krijgt.

Je bent veel kritisch over jezelf en anderen dat je geen zelfrespect hebt. Je houdt je gevoelens onder gesloten deuren. Je houdt ervan om te dienen, maar begrijpt niet gemakkelijk de behoeften en verlangens van anderen. Je lijkt cool en je analyseert graag mensen op basis van hun emoties.

Je bent nogal een introvert die je romantische karakter niet uitdrukt. Je bent te verlegen om demonstratief te zijn. U toont uw liefde en zorg door uw dienst aan anderen. Je bent een heel praktisch persoon met deze plaatsing van de Maan. Je verliest gemakkelijk je geduld, je pikt argumenten op als ze op je pad komen. Je hebt een goed zakelijk inzicht.

Bovenkant     
Weegschaal  WEEGSCHAAL
maan in weegschaal

Met de maan in het huis van Weegschaal in je horoscoop ben je een heel zachtaardig en begripvol karakter. Je bent afhankelijk van anderen, sociaal maar diplomatiek tot in de kern. Je hebt een hoge mate van aanpassingsvermogen dat geschillen en ruzies om je heen gemakkelijk zouden kunnen worden opgelost. Je houdt van rust en harmonie in je omgeving. Daarom ben je erg sociaal.

Je bent een goedaardige persoonlijkheid die alles in het werk stelt om leukere dingen voor mensen te doen. Je haat eenzaamheid en je emoties hangen af ​​van met wie je omgaat. Je bent een heel aanhankelijke vriend, maar het nemen van beslissingen zou een groot probleem voor je zijn. Omdat compromissen gemakkelijk voor u zijn, kunnen anderen te veel misbruik van u maken, pas op.

In relaties offer je veel op omdat je tegen confrontaties bent. Je verliest je assertieve kracht en daarom kan dit een negatieve invloed hebben op je relaties. Maar je maakt een stabiele partner die zorgt voor hun behoeften en verlangens in het leven. Je hebt veel interesses op het gebied van kunst. Je hebt een liefde voor de goede dingen in het leven. Je maakt grote plannen, maar komt nergens in het leven terecht. Je bent slecht in het nemen van beslissingen. Je bent meer gericht op de wettigheid van een kwestie dan dat het werk wordt gedaan door een haak of door een oplichter.

Schorpioen  SCHorpioen
maan in Schorpioen

Een Schorpioen-maan houdt in dat je erg emotioneel, intens en geheimzinnig bent in gevoelens. Deze positie maakt de inboorling te ongeduldig en humeurig in het leven. Maar u zou profiteren van een uitstekende geheugencapaciteit die soms ook schadelijk zou zijn. Je bent niet transparant in het leven dat het jouwe een gesloten boek zou zijn, zelfs voor degenen die dichter bij je staan.

Je bent een zeer sensuele persoonlijkheid, maar je relaties zouden regelmatig haperen. De reden hiervoor is dat je te bezitterig bent en de neiging hebt om de andere helft te beheersen of te domineren. Je oordeelt snel en als je gekwetst bent, koester je lang wrok. Dit kan een zware tol eisen van je mentale welzijn.

Je maakt een goede carrière, en als je eenmaal zicht hebt op een stoel, is er geen weg meer terug. Door pure wilskracht en hard werken beklim je met gemak de bedrijfsladder. Je bent te koppig om te schudden met verandering.

Bovenkant     
Boogschutter   BOOGSCHUTTER
maan in Boogschutter

Met de maan in je huis van Boogschutter ben je een vrijheidsliefhebber, constant rusteloos en lusteloos om eerlijk te zijn. Je bent erg optimistisch over het leven dat je het leven neemt zoals het op je pad komt. Je maakt gemakkelijk vrienden, maar niemand zou je na aan het hart liggen. Je bent best comfortabel met je eigen zelf, dat het je niet veel kan schelen wat je te wachten staat.

Maar je hebt het gevoel dat het in jouw land altijd positief zou zijn. Wanneer je geconfronteerd wordt met tegenslagen in het leven, lig je laag en spring je terug met hernieuwde energie alsof er niets ergs in je leven is gebeurd. Je bent goed in het nemen van beslissingen. Je vindt het leuk om veel te leren en les te geven waardoor je een goede leraar in het leven bent.

Je zou een goede jeugd hebben gehad als je hetzelfde aan je kinderen had gegeven. Je bent niet zo'n disciplinair maar een goede avonturier. Je bent een goede vriend, maar geen goede toegewijde partner. Je emoties zijn te klein en gezelligheid zou het volgende grote ding op je agenda zijn. Je hebt een hekel aan toewijding omdat het je gevoel van vrijheid wegneemt. Je hebt veel rusteloze energie die je nodig hebt om buiten bezig te zijn voor een hobby.

Veranderingen komen vaak voor in je leven en je neemt ze met gratie en waardigheid op. U reist graag veel dat een fysiek huis en materiële bezittingen een secundaire investeringskeuze lijken.

Steenbok  Steenbok
maan in Steenbok

Met Maan in het teken Steenbok ben je een vastberaden persoon. Je maakt een zeer gedisciplineerde ouder. Je staat standvastig en betrouwbaar in het leven. Je werkt hard om een ​​status in de samenleving te bereiken en je bent serieus met je bedrijf. Je bent introvert, het minst emotioneel en wordt meestal koud en wars van gevoelens gevonden. Als er dingen misgaan, ben je buiten zinnen.

Je bent een toegewijde partner of ouder, maar je laat je gevoelens buiten nauwelijks zien. Je laat het zien door er voor anderen te zijn als ze je echt nodig hebben. Het uiten van liefde is geen gemakkelijke taak voor jou. Je bent goed in leidinggevende en uitvoerende vaardigheden en wordt geladen met een praktische benadering van problemen. Je hebt conservatieve en orthodoxe gedachten. De plaatsing van de maan maakt dit een moeilijke plaatsing, maar de stabiliteit is hier het positieve punt.

Bovenkant     
Waterman  Waterman
maan in waterman

Maan die in het huis van Waterman in uw geboortehoroscoop wordt geplaatst, geeft aan dat u een vooruitstrevend persoon bent. Je hebt geweldige ideeën, je bent creatief en toch ben je niet veel om op te vertrouwen. Hoewel je ruimdenkend bent, heb je onconventionele ideeën die lijken alsof je geen gezond verstand hebt.

Je bent een goede vriend en een goed persoon om mee te praten. Je hebt universele gedachten die zowel out-of-the-box als uit de tijd zijn. Je hebt een hekel aan routinetaken en bent klaar om elke vorm van confrontatie aan te gaan. Je bent erg slecht in relaties dat je ongevoelig bent voor de gevoelens en emoties van je partner en naasten. Uw persoonlijke behoeften staan ​​voorop en dat zou hier een belemmering zijn. Je hebt een hekel aan een toegewijde relatie omdat je zeker verantwoordelijk bent. Je lijkt te afstandelijk te zijn in het persoonlijke leven.

Je bent een sociaal dier en humanitaire acties komen op de eerste plaats in je leven. Maar je begrijpt de ware emoties van de betrokkenen niet. Je gaat goed om met de armen en de onderdrukten. Thuis stoort je niet veel omdat je een nomadische levensstijl leidt. De positieve kant is dat je een goede band hebt met de mensheid als geheel, hoewel je je directe relaties voor een bepaald doel zou kunnen verliezen.

Vissen  VISSEN
maan in vissen

Met een Vissenmaan ben je een heel gevoelig en dromerig persoon. Je hebt een goed gevoel voor zorg en genegenheid voor iedereen. Je bent erg optimistisch en overziet gemakkelijk de minpunten van anderen. Je bent eigenlijk een heel romantisch persoon. Je bent onzelfzuchtig en te genereus. Maar pas op dat anderen hier misschien te veel misbruik van maken. Dan zou je uiteindelijk gekwetst en nors kunnen worden. Je bent een beetje paranormaal begaafd en maakt goed contact met mensen op emotioneel vlak.

Deze positie van de maan maakt je te sympathiek en meelevend dat je meestal het ware plaatje mist. Je hebt de moeite om mensen om je heen verkeerd te beoordelen. Je leeft in een fantasiewereld die door jou speciaal voor jou is gecreëerd. Je verlangt naar perfectie, maar als het misgaat, raakt ook je humeur ontstemd.

Bovenkant